Introductieweek

Inschrijven voor de introweek en/of de FUF kan via deze link: https://fufxl.nl/inschrijven/ (inschrijven kan tot vrijdag 28 augustus 23:59)

Hoewel het reguliere introkamp dit jaar niet door kan gaan, heeft de FUF in deze vreemde tijd haar uiterste best gedaan om desondanks een leuke introductie in elkaar te zetten. Daarom organiseren we een introductieweek waarin je ons, de universiteit en je medestudenten leert kennen.  

De activiteiten van de introweek vinden plaats tussen 31 augustus tot en met 4 september en zullen zowel fysiek als online plaatsvinden. Het fysieke gedeelte van de introweek sluit aan op de departementale introductie van 1 en 2 september. We bieden ook de mogelijkheid om de week volledig digitaal te volgen en zullen daarvoor contact met je opnemen, als je je hebt aangemeld.

Verder: wie zijn wij nu precies? De Faculteitsvereniging van Utrechtse Filosofiestudenten (kortweg de FUF) is de studievereniging van de studie filosofie aan de Universiteit Utrecht. De FUF organiseert door het jaar heen allerlei activeiten, zoals borrels, feesten en een studiereis naar het buitenland, waar filosofiestudenten elkaar beter kunnen leren kennen. Daarnaast bieden wij ook verdiepende activiteiten aan zoals studiemiddagen en symposia en hebben wij een scherpe boekendeal voor al jouw studieboeken.

Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar fuf@phil.uu.nl 

En vergeet je niet in te schrijven: https://fufxl.nl/inschrijven/ ! (inschrijven kan tot vrijdag 28 augustus 23:59)