De FUF

Wat is de FUF?
De FUF is de studievereniging voor Utrechtse filosofiestudenten. Een studievereniging is een vereniging zowel voor als door studenten. De FUF heeft momenteel zo’n 350 leden die momenteel filosofie studeren, bachelor of master, of filosofie gestudeerd hebben. We zijn dus een groep filosofiestudenten die voor elkaar en met elkaar allerlei activiteiten organiseren.

Wat doet de FUF?
Allereerst regelt de FUF allerlei dingen om je studie een stuk gemakkelijker, leuker en goedkoper te maken. Tijdens tentamenperiodes worden studiemiddagen en bijlesmiddagen georganiseerd. Ook kan je via de FUF het goedkoopst je studieboeken bestellen, waardoor je meer geld overhoudt voor leuke dingen, zoals voor FUF-activiteiten!

Want de FUF organiseert ongeveer één tot twee keer per week ook allerlei activiteiten. We organiseren zowel studieverdiepende activiteiten zoals symposia en debatavonden als ontspannende activiteiten, zoals het introductiekamp, feesten, borrels, barbecues en sportactiviteiten. Al deze activiteiten worden georganiseerd door commissies. Een commissie bestaat uit een paar FUF-leden die samen activiteiten organiseren. Zo organiseert de symposiumcommissie ieder jaar het symposium en organiseert de feestcommissie drie grote feesten in het jaar.

Naast de activiteiten die we organiseren hebben we een verenigingskamer – het FUF-hok. Het hok is een soort huiskamer waar je altijd langs kan komen om te relaxen met een gratis kopje koffie of thee. Ideaal voor tussen je colleges door of na je colleges. Het hok is vanzelfsprekend het gezelligste kamertje van de hele universiteit en bevindt zich in de binnenstad op Drift 21, kamer 2.07.

Dus studeer je filosofie of ga je binnenkort filosofie studeren in Utrecht? Schrijf je dan nu in voor de FUF om het meest uit je studietijd te halen!