Over ons

De FUF telt momenteel zo’n 350 leden die momenteel filosofie studeren, bachelor of master, of filosofie gestudeerd hebben.
Onze leden komen elkaar tegen op de verschillende activiteiten die zo’n één of twee keer per week georganiseerd worden, of in onze verenigingskamer die zich in de binnenstad van Utrecht bevindt – Drift 21, kamer 2.07. Onze verenigingskamer noemen wij liefkozend het FUFhok of kortweg: “het hok”.

Als studievereniging bieden wij uiteraard studieverdiepende activiteiten aan zoals symposia en debatavonden. Ook in het FUF-hok bieden wij de mogelijkheid om verder in de studie te duiken. Zo is er een rijk gevulde boekenkast waar leden boeken mogen lenen en hebben wij een paperplank waar leden de papers waar ze trots op zijn achterlaten voor medestudenten. Heb je zelf een paper geschreven waar je trots op bent? Mail het ons! Wij zullen hem uitprinten en een mooie plek geven op de paperplank.

Naast de studiegerelateerde activiteiten biedt de FUF haar leden ook ontspannende activiteiten. Om deze activiteiten te kunnen organiseren kent onze vereniging veel verschillende commissies. Kijk hier voor een complete lijst van alle commissies. Deze commissies organiseren onderandere schrijfworkshops, schermen en museumuitjes. Aan het begin van het academisch jaar zal er een informatiemiddag georganiseerd worden waar je alles te weten kan komen over de verschillende commissies en waar je je in kan schrijven voor één of meerdere commissies.
De activiteiten die de FUF organiseert zullen met jullie gedeeld worden via deze website, onze Facebook en via de weekmail. Ontvang je de weekmail niet? Mail dan naar onze secretaris: secretaris.fuf@gmail.com.